Hem / Varumärken / Petzl

Petzl

C2 Vertical Safety mellan 1994 och 2019. C2:s utbildningscenter C2 Training Center är certifierat Petzl Technical Institute.

Petzl är ett innovativt franskt företag med en vilja och lust att utveckla produkter och erbjuda lösningar som gör det möjligt att nå svårtillgängliga platser. Både inom den professionella världen på jobb som kräver speciallösningar och på fritiden, mot nya äventyr och upplevelser. På skidor eller till fots, mot det vackraste berget, klätterklippan eller längs favoritstigen en mörk vinterkväll.

Petzl har tre verksamhetsområden:

WORK SOLUTIONS Utrustning, metoder och teknik för arbete på höjd och vid räddningsinsatser på svårttillgängliga platser.

• OUTDOOR-SPORT Utrustning och tekniker för bergsbestigning, klippklättring, isklättring, aidklättring, canyoning, caving, via ferrata.

PANNLAMPOR Ljusstarka och driftsäkra pannlampor för professionella användare med högt ställda krav på extra ljus i jobbet och för outdoor/sporter som skidåkning, multisport, trailrunning, jakt, fiske med mera. Alla pannlampor har 3 års garanti.

När grottforskaren Fernand Petzl utvecklade den första moderna pannlampan 1972, var det startskottet för ett revolutionerade arbete som skapat helt nya möjligheter och förutsättningar. Petzl var pionjärer och först med att använda energisnål LED-teknik i sina pannlampor. Idag är ett världsledande varumärke som fortsätter att utveckla ny teknik och nya pannlampor för både professionell användning och inom sport-outdoor.

- Du måste godkänna cookies för att visa video -
879 produkter
879 produkter

Popularitet

Pris

Inga produkter matchade sökningen.