Jobba på C2

Vår filosofi om kvalitet och säkerhet gäller också oss själva. På C2 är vi ett aktivt team som gillar att hålla oss i trim och anta utmaningar. Att ha roligt tillsammans och utvecklas i teamet är viktigt för oss. Ett konkret exempel på detta arbete är Team Verticale, vårt cykelteam. Tillsammans har vi utmanat varandra och bergsvägarna i Alperna under tuffa och roliga dagar.

Är du intresserad av att ingå i vårt team, skriv några rader om dig själv och mejla oss. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med hungriga talanger.

Om vi har lediga tjänster så hittar du dem nedan. Om inte så är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som är intresserad av att jobba med oss. Vi har alltid behov av duktiga reparbetare och instruktörer inom fallskydd, reparbete och arbete på höjd. Är du intresserad? Kontakta oss här.Serviceinriktad Customer Support till C2

C2 fortsätter att växa och söker nu dig som är en stjärna på administration och service. Vill du arbeta i ett härligt team där kvalitet och gästupplevelse alltid står i fokus? Då är du välkommen med din ansökan!

Läs mer om tjänsten och ansök här!Instruktör höghöjdsutbildning till C2

Som instruktör hos C2 får du möjligheten att instruera allt från takarbetare till vindkraftstekniker i en av norra Europas största och modernaste träningsanläggningar. Du blir en del av ett erfaret och inspirerande maskineri för utbildning av industriklättrare.

Läs mer om tjänsten och ansök här!