Hem / Varumärken / Climbing Technology

Climbing Technology

CT är känt för sin höga kvalitet och precision i tillverkningen av produkter som selar, hjälmar, karbinhakar, rep, klätterankare och andra produkter för klättring och fallskydd. De är också engagerade i att minimera sin miljöpåverkan genom att använda återvunnet material och att minimera avfall.

Produkterna är resultatet av en kontinuerlig forskning och utveckling, där fokus ligger på att skapa produkter som uppfyller höga säkerhetsstandarder samtidigt som de är lätta och användarvänliga. Deras produkter är av högsta kvalitet och har vunnit flera utmärkelser för innovation och design.

CT har ett starkt samarbete med professionella klättrare, bergsguider och andra experter inom branschen, vilket gör att de kan hålla sig uppdaterade med den senaste tekniken och utvecklingen inom klättring och fallskydd.

Med sitt starka fokus på innovation och säkerhet har CT blivit en av de mest respekterade och pålitliga tillverkarna av klättrings- och fallskyddsutrustning. Deras produkter används av professionella klättrare och fallskyddsexperter runt om i världen, och de är ständigt på jakt efter nya sätt att förbättra säkerheten och prestandan för sina användare.

600 produkter
600 produkter

Popularitet

Pris

Inga produkter matchade sökningen.