Buff

BUFF® Sports RGB transparent_color

BUFF® är ett europeiskt varumärke med en ständig ambition att förnya, utmana och sätta trender. Original Buff, S.A tillverkas i hög kvalitet och i originalmönster inom segmenten Outdoor, Freestyle, Urban, Professional och Angler. Buffarna är helt utan sömmar, är elastiska och kan användas vid många tillfällen och på en rad olika sätt – som halsduk, bandana, pannband, vristband och mängder av andra innovativa sätt.

Original BUFF® distribueras i Sverige av C2 Vertical Safety sedan 2013. Nyfiken på BUFF®? Besök vår webbshop för att se hela sortimentet.

Inför säsongen Höst/Vinter 2015 introducerade BUFF® en helt ny linje. De användbara och sköna buffarna – Original BUFF® fick då sällskap av en imponerande kollektion BUFF® Mössa i mer än 160 olika versioner. Mixade och matchade i mönster och kvalitet med säsongens buffar och dessutom i en helt ny fashion-kollektion stickade mössor och buffar.

Buff® Professional är en serie buffar specialdesignade för ökad komfort hos alla som arbetar utomhus i värme, kyla och vind, i dammiga miljöer, inom räddningstjänsten, poliser, militär med flera. Buffarna är helt utan sömmar, de är elastiska och kan varieras på många sätt.

Det finns bara ett original. Buff® är originalet. Buff är ett europeiskt varumärke som för närmare 20 år sedan presenterade sina runda, färgglada och sköna produkter på marknaden. Klättrare, skidåkare i och utanför pisterna, alpinister, klättrare, fiskare, jägare och många fler var snabba att ta den nya sköna elastiska buffen till sig.

Visste du att allt började med en passionerad MC-åkare. Läs mer här och passa på att testa några nya sätt att använda din egen buff.

Mer information: www.buff.eu

Produkter från BUFF® som vi rekommenderar