Nite Ize lanserar RunOff – Revolutionerar vattentätt skydd

Företaget Nite Ize lanserar nu en helt ny väskkollektion som är luft- och vattentät enligt IP67. Väskorna passar perfekt i tuffa miljöer och blöta förhållanden. De är även utrustade med företagets innovation TRU Zip, vilket gör dem mycket smidiga att öppna och stänga till skillnad från vattentäta väskor med traditionell rulltoppstängning.

Vattentäthet är en uppskattad egenskap hos kläder och utrustning inom sport och outdoor. Där används ofta vattentäta dragkedjor, men det finns sällan någon garanti för att de håller tätt om de hamnar i vatten. Därför är vattentäta väskor som Dry Bags ofta utrustade med någon form av rullstängning. Även den omvända situationen, till exempel där vätskor läcker från hygienartiklar, har fått många på resande fot att slita sitt hår. Vatten- och lufttäta produkter med säker och smidig förslutning är därför något som efterfrågas av många.

Lufttät förslutning

TRU Zip är en vatten- och lufttät dragkedja med självhäftande förslutning som Nite Izl lagt fyra år på att utveckla till perfektion. Dragkedjan är designad för att tyst och smidigt kunna öppnas och förslutas på ett tillförlitligt sätt. Enligt företaget lämpar sig TRU Zip även för barn som har svårt med dragkedjor och för personer som exempelvis lider av artros.

Ny väskkollektion för tuffa miljöer

Den nya dragkedjan TRU Zip kan böjas och komprimeras efter behov och ingår i Nite Izl´s nya RunOff-kollektion, som består av vatten- och lufttäta väskor i flera storlekar. Väskorna är vattentäta enligt IP67 och har transparent tyg i fronten för att det ska vara enklare att hitta de föremål som packats. Produkterna har testats i både salt- och sötvatten och i såväl tropiska som arktiska miljöer.

– Vi på C2 fullkomligt älskar produkten och ser enormt många användningsområden för den, både för våra proffs- och sportkunder, säger Martin Malmberg, Director of Sales and Marketing på C2 Vertical Safety.

RunOffs vattentäta väskor finns i sex storlekar för en mängd olika användningsområden.
RunOff Vattentät Plånbok: kort, kontanter, små tillbehör.
RunOff Vattentät Pocket: mobiltelefon, dokument, sladdar.
RunOff Vattentät 3-1-1 påse: bärvätskor (uppfyller TSA-standarder).
RunOff Vattentät Neccesär: hygienartiklar, övriga tillbehör.
RunOff Waterproof Medium Packing Cube: underkläder, gymkläder.
RunOff Waterproof Large Packing Cube: skor, stövlar, kläder och större packning.

- Du måste godkänna cookies för att visa video -