Förstärkning på vår supportavdelning

Mitt i sommarvärmen fick vi förstärkning på vår supportavdelning Operation Sales i Uppsala. Vi är glada att få presentera Emma Simmesgård och hälsar henne varmt välkommen till C2 Vertical Safety!

Sedan tredje juli jobbar Emma på vår kompetenta supportavdelning Operation Sales i Uppsala. Emma har redan fått koll på de flesta av våra kunder och är inte rädd för att hugga tag i allehanda frågor. Tveka inte att ringa vår support vid minsta fundering om ordrar, fakturor, returer och eventuella reklamationer eller om du bara känner för lite fun facts om vad som är på gång i våra träningsanläggningar.

Hej Emma, välkommen till C2 Vertical Safety, vad var det som gjorde att du sökte jobb hos oss?
Jag var nyfiken på företaget! Jag hade aldrig hört talats om vertikal säkerhet förut, vilket naturligtvis väckte mitt intresse. Jag gillar att det är en arbetsplats där man får göra lite av varje. C2 är ett brett men ändå nischat företag! Här får jag chans att lära mig nya saker och utvecklas. Stor variation med mycket spännande tjänster.

Vad gör du när du inte svarar i C2´s supportlinje?
En idealisk söndagseftermiddag tillbringar jag i skogen med min familj, eller går på visning på auktionskammaren. På lunchrasterna tar jag en löptur.

Har du några superkrafter?
Jag bakar grymma finska pinnar!

Vill du komma i kontakt med vår support? Här hittar du alla våra kontaktuppgifter.