Hem / Varumärken / Skylotec

Skylotec

Med ungefär 400 anställda ser de till att tillhandahålla ett brett sortiment av personlig fallskyddsutrustning samt säkerhetssystem för sport och industriklättring.

Förutom fantastiska produkter finns ett stort utbud av tjänster och utbildningspaket för allt från sällananvändare till de mest krävande användarna. Skylotecs specialistkompetens inom både industri och sportklättring i kombination med ett starkt innovationsdriv och affärskultur gör dem till den perfekta partnern till C2 Safety.

Skylotecs slogan är ”Industry born-Sports driven” och den säger mycket om den häftiga resa företaget gjort genom både organisk tillväxt och några lyckosamma förvärv. Senast i raden är förvärvet av Actsafe i början av 2020 som verkligen bidrar till att både bredda och spetsa till Skylotecs utbud.

C2 Safety är Skylotecs A-distributör och vi är även servicecenter och kan utföra service och inspektion på produkterna. Vi lagerför en stor del av sortimentet från Skylotec inklusive komponenter för fasta system och Actsafes poweraccenders. Kolla in sortimentet här eller kontakta oss för mer information.

Mer information: https://www.skylotec.com/

- Du måste godkänna cookies för att visa video -
326 produkter
326 produkter

Popularitet

Pris

Inga produkter matchade sökningen.