Hem / Varumärken / Rock Exotica

Rock Exotica

Rock Exotica grundades 2002 och har blivit en av de ledande tillverkarna av klättringsprodukter, med ett rykte om att producera innovativa produkter av hög kvalitet.

Rock Exoticas produktlinje inkluderar en mängd olika karbinhakar, remskivor, svivlar och annan riggutrustning. Företagets karbinhakar är tillverkade av lätt, hållbart aluminium och finns i en mängd olika former, storlekar och färger för att möta en mängd olika behov. Rock Exotica tillverkar även specialkarbinhakar, såsom SMC Offset D-karbinhaken, som är designad för att minska korsbelastningen under användning.

Företaget tillverkar också en mängd olika remskivor, inklusive Rock Exotica Aztek Pulley, som har en vridbar sidoplatta för att minska friktionen. Aztek Pulley är en mångsidig riggutrustning som kan användas för en mängd olika applikationer, från att dra tunga laster till att ge ett sätt att fly från en farlig situation.

Utöver sin klättrings- och riggutrustning erbjuder Rock Exotica även en mängd andra produkter, såsom webbing, selar och rep. Företagets webbing är gjord av nylon och polyester och finns i en mängd olika färger och bredder. Selarna är gjorda av polyester och är designade för att vara lätta, men ändå starka och hållbara. Repet finns i en rad längder, diametrar och färger och är designad för att användas i en mängd olika applikationer.

Rock Exoticas engagemang för kvalitet, innovation och säkerhet är det som skiljer den från andra tillverkare i branschen. Företagets produkter är designade för att möta de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet och är noggrant testade för att säkerställa att de tål tuffa förhållanden och ger pålitlig prestanda. Med sitt engagemang för att tillhandahålla bästa möjliga produkter och tjänster har Rock Exotica snabbt blivit ett av de mest pålitliga namnen inom klätter- och riggbranschen.

Läs mer om Rock Exotica här!