GWO–ART-H

GWO–ART-H är en heldagsutbildning som genomförs i enlighet med den internationella GWO-standarden.

GWO–ART-H är en vidareutbildning för vindkraftstekniker, reparatörer, elektriker med flera. GWO–ART-H bygger vidare på kunskaper och färdigheter från GWO-BST (Basic Safety Training) och är till för personal i behov av eller utvald av sin arbetsgivare för att utföra eller leda en avancerad räddningsaktion. Utbildningen är en nyckelåtgärd för att öka säkerheten och minska riskerna vid arbeten i vindkraftverk.

Denna utbildning genomförs i varma lokaler inomhus under årets alla månader. Erfarna och välutbildade instruktörer från C2 Vertical Training leder utbildningen. Genomförd och godkänd utbildning ger internationellt certifikat enligt GWO- standard.

Krav för att få genomföra utbildningarna:

  • Genomförd GWO-Basic Safety Training (BST)
  • GWO-Manual handling
  • GWO First aid, ART-H
  • WINDA Profil
  • Innan påbörjad utbildning ska alla elever skriva under en hälsodeklaration.

Kursinformation

Vi står för utrustning och material under kursen. På C2s utbildningar använder vi alltid den senaste och bästa utrustningen som finns på marknaden. Kurserna kan hållas både på svenska och engelska. Önskas andra språk, hör av er! Utbildningen genomförs på vår kursanläggning i Uppsala eller på plats hos kund. Fika och Lunch ingår. Minimum 4, max 12 deltagare.

Personlig skyddsutrustning

Vi är måna om att ge er en helhetslösning som fungerar sömlöst. Därför erbjuder vi er möjlighet att köpa personlig skyddsutrustning i samband med kursen, där vi hjälper dig att hitta rätt utrustning för just dina behov.

Kursmoment

  • ART-H: Hub spinner inside blade rescue(HSIBR)
    Kursmomentet ger kunskap och färdigheter utöver GWO work at height att kunna delta eller leda en räddningsaktion från Hub, spinner eller inuti vindkraftverkets blad. Kursmomentet omfattar två dagar.

Kursen kan med fördel kombineras med: ART-N, SART-H,SART-N