C2 Training Center i Uppsala

Vår utbildningsanläggning heter C2 Training Center och ligger i direkt anslutning till vårt kontor i Uppsala. C2 Training Center är ett av Europas främsta center för fallskyddsutbildning för räddningsinsatser och arbeten på höjd. Här arbetar flera av landets främsta experter inom höghöjdsarbete. C2 Training Center är certifierat Petzl National Training Center.

C2 Training Center mäter 18 meter från golv till tak och har en yta på 450 kvadratmeter. I övningshallen finns en telemast, en container, silos, trästolpar, vindmölla, klättervägg, ett 7 meter högt hus, rigg och under taket 18 meter över golvet, en lång ramp för övning av firning och repklättring.

I det normala fallet så är vi max 12 elever per kurs med två instruktörer för att hålla hög säkerhet och effektivitet. En kursdag pågår vanligtvis 8:30-16:30. Efter utbildningen får eleverna ett certifikat i körkortsformat.

Vi står för all fallskyddsutrustning och material till kurserna, samt fika och lunch. På C2s utbildningar använder vi alltid den senaste och bästa utrustningen som finns på marknaden.

Se alla utbildningar