Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna. Om du inte hittar det svar du söker så kan du alltid kontakta oss genom att ringa på 018 – 67 79 90 eller maila till info@c2safety.com. Så hjälper vi dig så fort vi bara kan!

Hur lång tid tar det innan jag får min order?

Beställer du innan 11.30 skickar vi din order samma vardag. Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar beroende på vart i Sverige du bor.

Jag har beställt fel storlek/färg/produkt, hur ändrar jag till rätt?

Ring eller maila oss och meddela ditt önskemål. Hinner vi stoppa ordern innan lagret har packat den så kan vi justera/makulera och kreditera/återbetala ordern. Om vi makulerar din order kan du bara lägga en ny. I annat fall, lägg en ny order och returnera det felaktiga.

Har ni fri frakt inom Sverige?

För privatpersoner så är det fri frakt på ordrar över 500 SEK. För företag så är det fri frakt över 750 SEK.

Hur returnerar jag en order?

Privatperson:
Kontakta oss för att få din returfraktsedel och fyll i returformuläret och skicka med i kartongen. Ringa även in det du vill returnera på följesedeln och lägg den i paketet. Packa dina varor i samma kartong de levererades i eller likvärdig och fäst sedan returfraktsedeln på emballaget. Lämna in den till ditt närmaste DHL-ombud.

Byten
Om du önskar byta en vara så gör du enligt ovan och sedan lägger en ny beställning.

Företag:
Som företag fyller du i vårt returformulär och sedan skickar produkterna i retur till oss. OBS! Returer är endast giltigt vid obruten förpackning.

Jag lämnade fel adress. Vad kan jag göra?

Hinner vi ändra adressen innan ordern lämnat lagret så gör vi det. I vissa fall hinns inte det och då kan en avgift tillkomma om upp till 225:- (en avgift som vårt fraktbolag tar som vi inte kan påverka). Dubbelkolla därför vid orderläggning att dina uppgifter stämmer.

Min order har skickats. Hur vet jag när den är framme?

När ditt paket har levererats får du ett sms om var du kan hämta det. Du kan följa din order på DHLs hemsida genom att ange kollinummret som finns i det mail du fått av oss.

Min produkt har gått sönder. Vad gör jag?

För att påbörja en reklamation behöver du fylla i vårt reklamationsformulär som du hittar här.

Observera! Du måste skicka in den reklamerade produkten till oss för bedömning. Det räcker inte att bara fylla i formuläret. Har du funderingar kring din produkt, skicka ett mail till info@C2safety.com så hjälper vi dig.

Jag råkade lägga två likadana ordrar. Vad gör jag nu?

Ring eller maila oss och meddela ditt önskemål. Hinner vi stoppa ordern innan lagret har packat den så makuleras och återbetalas ordern. Om ordern har skickat, lägg en ny order och returnera den felaktiga. Kontakta kundservice för att förklara situationen.