Våra tjänster

Vi erbjuder en helhetslösning för dig som arbetar på höjd. Efter mer än 15 år som utbildare med branschanpassade kurser i fallskydd och distributör av några av världens främsta fallskyddsutrustning vet vi att ett helhetsgrepp betyder mycket för din säkerhet. Vi kallar vår helhetslösning C2 360°.

C2 360°omfattar konsultation, fallskyddsutbildning, fallskyddsutrustning, fallskyddssystem, reparbeten och periodisk kontroll.

1. Konsultation

För att utföra arbete på hög höjd behöver du känna till dina behov och vad som kan eller bör förbättras. Som sakkunniga på fallskydd hjälper vi dig med all typ av konsultation – från analyser till rapporter och förslag på arbetsmetod.

2. Fallskyddsutbildning

Vi vet vad som krävs av dig som arbetar på hög höjd. Att ha rätt utrustning är viktigt men det räcker inte hela vägen. Vi erbjuder fallskyddsutbildning i absolut världsklass i en av norra Europas bästa utbildningshallar.

3. Fallskyddsutrustning

På C2 Vertical Safety har vi svårt att förstå hur man någonsin skulle vilja kompromissa med fallskyddsutrustning. Vi erbjuder de bästa produkterna och vet vad som passar just dig.

4. Fasta fallskyddssystem

Ibland behövs ett permanent system som blir en del av till exempel en huskropp eller ett vindkraftverk. Vi monterar rätt fallskyddssystem på rätt byggnadstyp.

5. Reparbeten

När platsen du ska utföra ditt arbete på är för svåråtkomlig hjälper vi dig. Antingen gör vi reparbetet åt dig eller så finns vi helt enkelt på plats med vår erfarenhet och expertis, så att du på ett tryggt sätt kan utföra jobbet i samarbete med oss. Läs mer om C2 Access här.

6. Periodisk kontroll

Enligt såväl EU-förordning som svenska föreskrifter måste alla som har verksamheter som använder fallskydd kontrollera sin utrustning minst en gång om året. Vi utbildar dig eller genomför PPE-kontrollen åt dig.