Välkommen på Workshop Rope Rescue 11-12 april

För femte året i rad är det nu dags för Worksho Rope Rescue hos oss på C2 Vertical Safety. Årets temadagar för dig som arbetar inom räddningstjänst, brandförsvar, polis och militär. Precis som förra har vi en och en halv dag för att ge mer tid för test, diskussioner och förevisningar. Under årets Workshop Rope Rescue kommer vi fördjupa oss i olika typer av repräddning i anslutning till vatten. Vi kommer även gå igenom ny aktuell utrustning och göra egna tester.

I år välkomnar vi även dig som är ledare eller beslutsfattare inom branschen – nya kunskaper och insikter utlovas!

Avgift

Anmälningsavgift 595 kr/person (exkl. moms). Frukost, lunch, fika och middag ingår.

Tider

Torsdag 11 april, start klockan 12.00 med gemensam lunch. Dagen avslutas med middag och mingel hos oss på C2.
Fredag 12 april, start klockan 9.00 med kaffe och macka.

 

Formulär för sponsringsförfrågan

  • Bakgrundsbeskrivning

  • Evenemang / Projekt / Aktivitet

  • Max filstorlek: 20 MB.
  • Sponsring

  • Kontaktinformation

 

 

 

Talare på Workshop Rope Rescue


 

James Venimore

James Venimore är grundare och VD på Kajaktiv som dag ett haft fokus på att hjälpa människor att komma ut på vattnet och i naturen. James kommer att prata om räddning i fors och vatten. Han är usrprungligen från Nya Zeeland och har en gedigen erfarenhet och utbildning inom säkerhet kring forspaddling.

 

 

 

 

.

.

.

.
.
.

.


Robert Karjel

Vår huvudtalare under vår Workshop Rope Rescue är ingen mindre än Robert Karjel.
Robert är författare, stridspilot, överstelöjtnant i Försvaret och blev utsedd till årets talare 2013 och 2016. Robert vet hur man får varje individ att hitta motivationen, ta eget ansvar och trotsa hindren för att tillsammans med andra åstadkomma det till synes omöjliga under exceptionella förhållanden. Han har tidigare lett organisationer som på kort tid har klarat det ”omöjliga” under extrema förhållanden.

Roberts förläsningar har ett snitt på 4,91 av en femgradigskala, missa inte chansen att lyssna på denna fantastiska föreläsare under vår Workshop!

 

.

.

 


.

.

 

 

 

 

 

Niklaes Nathen

Nikaes är en mycket erfaren industriklättrare och sportklättrare från Bohuslän. Idag jobbar Niklas som ambulanssjukvårdare och konsult och är också aktiv i svenska Klätterförbundet. Niklaes har jobbat med utredningen av en klätterolycka i Bohuslän och kommer gå igenom räddningsförloppet i detalj för att skapa diskussion och ge perspektiv kring räddning i terräng.