Vår nya säljare – Tim Wallin

Hög fart, stora klippor och pudersnö – i väntan på skidsäsongen har vi fått förstärkning av Tim Wallin i vårt säljteam! Tim tävlar i Freeskiing och har själv testat en uppsjö av sportprodukter från olika varumärken under sina år inom extremsport.

 

Hej Tim!

Kul att ha dig i teamet! Under hösten kommer du att besöka våra kunder för att visa upp Nite Ize utbud av produkter och Inovas breda sortiment av ficklampor.

Vilka kommer du besöka?

Jag kommer besöka sportbutiker, jaktbutiker, byggvaruhus och andra återförsäljare för att visa upp Nite Ize sortiment och berätta om olika användningsområden. De har ett brett sortiment och en ännu bredare målgrupp.

Hur går ett besök till?

Ett typiskt besök börjar med att vi pratar kort om C2 och vilka tjänster och produkter vi erbjuder. Det följs sedan av en presentation av Nite Ize olika produktkategorier och kundtyper. Sedan kikar vi närmare på de produkter som passar in i kundens sortiment och för deras kunder. Jag låter även kunderna testa produkterna för att de själva ska få en uppfattning om produkten.

Vilken är den bästa produkten från Nite Ize tycker du?

Run Off Waterproof bags, som är en kollektion av vattentäta väskor med patenterad dragkedja. Den är klart bäst i sin kategori!
Klicka här för att komma till väskorna

Vilken sportpryl kan du inte vara utan?

Wraptor! Det är en mobilhållare till cykelstyret. Mitt lokalsinne när det går snabbt är väldigt dåligt så att kunna kolla kartan är viktigt.
Klicka här för att läsa mer om Wraptor

Om man vill ha besök av dig, hur går man då?

Bästa sättet är att maila mig på wallin@c2safety.com med önskat datum för besöket så kan jag planera mina körningar utifrån det.