Välkommen till nya c2safety.com!

Det tog ett tag, men nu är den äntligen här! Efter månader av planering, diskussioner och hårt arbete så kan vi nu presentera dig för vår helt nya hemsida. Här kommer du från och med nu att hitta de senaste nyheterna och det bredaste utbudet av fallskydd- och klätterutrustning samt utbildningar för dig som arbetar på hög höjd, i Sverige!

Vi har även gjort större delar av vårt sortiment tillgängligt online. Men vi jobbar hela tiden med vårt stora nätverk av leverantörer för att skapa ett ännu bredare och specialiserat sortiment. Är det någon produkt/produktgrupp du saknar, hör av dig så ser vi vad vi kan få till. Förutom att vi har snyggat till hemsidan så har vi även förbättrat och utvecklat ny funktionalitet, som vi hoppas ska ge dig som kund hos oss en ännu bättre upplevelse när du besöker oss på webben.

Nedan hittar du några av alla nyheter:

  • Säkrare hantering av lösenord för alla kundkonton på hemsidan. Detta innebär när du som redan är kund loggar in första gången på nya sidan så måste du återställa ditt lösenord.
  • Se dina priser direkt på hemsidan. Är du avtalskund så kan du nu handla med dina priser direkt på hemsidan!
  • Bokning av utbildning/fallskyddsutbildning online. Du kan nu som privatperson/företag boka och betala alla våra utbildningar direkt på vår hemsida. Se https://c2safety.com/utbildningar.
  • Mina sidor har fått sig ett ansiktslyft. Bättre översikt i orderhistoriken och du kan nu hitta och ladda ner alla dina fakturor på den nya sidan ”Fakturor”.
  • ”Snabbordrar” är en ny funktion som du hittar på Mina sidor. Den gör det lätt för dig som vill göra större beställningar med hjälp av en Excel-fil. När du är inloggad se sidan https://c2safety.com/account/orders.
  • Förbättrad sökfunktion.
  • Förbättrad produkthantering online. Du kan nu filtrera våra produkter, se lagersaldo som uppdateras hela tiden och beräknad leveranstid för beställningsvaror.
  • Fler betalmetoder. Vi erbjuder nu betalning med kort, faktura eller delbetalning via Klarna för privatpersoner samt kort eller faktura via NETS för företag.

Att bygga och lansera en ny hemsida är en lång och ganska komplex process. Vi har försökt göra allt vi kan för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt från dag ett. Även fast vi har testat den så mycket vi bara kan, så kan du komma att hitta sådant som vi inte har tänkt på/missat, saker som ser lite knasiga ut eller som helt enkelt inte fungerar som du vill eller är van vid. Därför skulle vi vilja be dig att höra av dig till oss om fel du hittar eller om du har tankar och idéer på förbättringar, dina åsikter är viktiga för oss. Maila in dina tankar/åsikter/förslag till info@c2safety.com och beskriv så detaljerat du kan, skicka gärna med bilder också!