Bli en del av C2 teamet!

Vill du bli en del av vårt operations team?
Vi söker en person med omgående start till vårt kontor på Börjegatan 78 i Uppsala.
Skicka CV till Jessica Ahlfont:
Jessica@c2safety.com

C2 Vertical Safety är specialister på arbete på höjd och klättring. Vi erbjuder helhetslösningar för att bidra till effektivare och säkrare arbete på höjd för ett stort antal olika branscher. Våra kunder är sportbutiker, yrkesbutiker samt företag och myndigheter som har verksamhet och medarbetare som arbetar på hög höjd. Vi har ett brett utbud av kvalitetsprodukter och jobbar exklusivt med flera världsledande leverantörer såsom Petzl, Beal och La Sportiva. Huvudkontoret finns i Uppsala och rymmer även vårt utbildningscentrum som har 18 meter i takhöjd.

Tjänsten innebär mycket kontakt med våra olika företagskunder. Vi arbetar mot många olika branscher och några exempel på kunder vi jobbar med är polis, militär, räddningstjänst, vindkraftföretag, telecom, bygg och industri och vi erbjuder både säkerhetsutrustningar såväl som utbildningar. Arbetet är mycket varierat – vi vågar lova att du aldrig får det tråkigt på jobbet!

I dina arbetsuppgifter ingår förstås att svara på telefonsamtal och mail och att i den kontakten med kunden också kunna se försäljningsmöjligheter. Övriga arbetsuppgifter är t.ex. kursadministration, orderhantering, offertskrivande och fakturering. Du arbetar tätt tillsammans med ett team på ett 10-tal personer som består av administration, sälj och instruktörer.

Du som söker har arbetat med service i någon form tidigare och har du även erfarenhet av försäljning är det meriterande. Vi ser gärna att du är intresserad av E-handel, är en dator- och systemkunnig person och du talar och skriver både svenska och engelska utan problem.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en orädd person som gillar att ta egna initiativ. Du behöver även vara flexibel då dina arbetsuppgifter är väldigt varierande. Självklart är du även väldigt serviceinriktad, gillar högt tempo och har lätt för att lära.

Våra produkter och vår filosofi om kvalitet och säkerhet gäller också oss själva. På C2 är vi ett aktivt team som gillar att hålla oss i trim och anta utmaningar. Att ha roligt tillsammans och utvecklas i teamet är viktigt för oss. Välkommen till ett entreprenörsdrivet företag och ett roligt gäng!

Tjänsten är 100% tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor på Börjegatan 78 i Uppsala.