Bli en del av C2 teamet!

Just nu söker vi en ny E-Commerce manager.

Är det du? Eller vet du någon som skulle passa perfekt i denna roll?

Sök jobbet här:
http://www.jobbet.se/jobb/c2-vertical-safety/e-commerce-manager/cke3v5jgw566107366u9b7b2o

Vi söker nu en driven och handlingskraftig E-Commerce manager.

Om tjänsten

Som E-Commerce manager har du ansvar för C2’s e-handel. Du agerar och arbetar som marknadsförare med ansvar för produktuppdatering, digital marknadsföring och orderhantering.

I dina arbetsuppgifter ingår att driva försäljning online samt utveckla de digitala affärerna. Hantera daglig uppdatering av sortiment i systemet. Introducera nya produkter, texter, bilder i bolagets e-handelssystem. Hantera kontakter med systemleverantörer av e-handelsplattform och olika tjänsteleverantörer för hantering av olika script och CMS inom ramen för bolagets e-handel. Du driver kampanjer för att skapa trafik och handel för nya och befintliga kunder genom bolagets e-handels plattform.

Tjänsten innefattar stort eget ansvar och förmåga att hantera e-handel och system kopplade till bolagets e-handel. Du fattar tillsammans med ledning beslut om investeringar och utveckling av bolagets e-handelsplattform.

Om dig

Du som söker har arbetat med e-handel (gärna B2C och B2B) och är vass på SEO och har erfarenhet av att arbeta med Google Adwords. Du är produktionsinriktad och duktig på att skriva, både för produkttexter men även annonser och har ett öga för layout och kan producera grafiskt innehåll. Vi tror att du har ett intresse för att göra affärer och drivs av att öka försäljningen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en orädd person som gillar att ta egna initiativ.

Våra produkter och vår filosofi om kvalitet och säkerhet gäller också oss själva. På C2 är vi ett aktivt team som gillar att hålla oss i trim och anta utmaningar. Att ha roligt tillsammans och utvecklas i teamet är viktigt för oss. Välkommen till ett entreprenörsdrivet företag och ett roligt gäng!

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Vi tillämpar provanställning 6 månader. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor på Börjegatan 78 i Uppsala. Tillträde under hösten.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jessica Ahlfont på 018-67 79 90!