​C2 avslutar distributionen av Original BUFF® 2018

C2 Vertical Safety AB är sedan 2014 exklusiv svensk distributör för varumärket Original BUFF® med kunder inom sport- och industrifackhandel. Vi väljer nu att efter årsskiftet avsluta denna distribution till förmån för vårt övriga produktsortiment. C2s kärnverksamhet är pannlampor, ficklampor, hårdvara för klättring och fallskydd i samarbete med världsledande tillverkare såsom Petzl, La Sportiva, Nite Ize, Inova och Checkmate.

”Fortsatt stark tillväxt inom klättring, fallskydd och personligt ljus gör att vi vill fokusera vårt sortiment snarare än bredda. Utan BUFF® får vi bättre möjlighet till detta fokus och kan fortsätta bygga vår helhetslösning mot krävande kunder inom outdoor- och proffsfackhandel.” säger Vd Mattias Åkesson

Per 31:a december avslutas BUFF® mot proffsmarknaden och per 30:e april 2018 avslutar C2 distributionen mot sportfackhandeln.

Under höst-vinter 2017-2018 är det ”business as usual” och leveranser av BUFF® sker från lager i Uppsala.

Har ni frågor om aktuella kampanjer eller önskar mer information, kontakta försäljningsansvarig Staffan Ahltin, 070-587 48 74