Varumärken

Klicka på logotyperna nedan för ytterligare information om våra leverantörer:

petzl-logga Petzl är världsledande tillverkare av klätter- och säkerhetsutrustning, för såväl bergsklättrare som yrkesfolk som arbetar på hög höjd. Petzl är också världens ledande tillverkare av pannlampor.
logo-nuovo-la-sportiva

La Sportiva är ledande skotillverkare för den vertikala världen.
La Sportiva har skor för klättring, terränglöpning, höghöjdsexpeditioner, och vandring.

Läs mer och se senaste nyheterna från La Sportiva


beallogga Beal är världsledande tillverkare av rep för klättring i berg och för yrkesanvändare inom industri, räddning och reparbete
logo horitzontal

Det finns bara ett original. Buff® är originalet
Buff®är specialdesignade för att öka komfort och välmående hos alla som är utsatta för väder och vind. Buffarna är elastiska och kan användas på en rad olika sätt – som halsduk, som pannband, som bandana eller som skydd för ansiktet.

 

nite ize logo-new Nite Ize tillverkar innovativa produkter för outdoor- och yrkesbranschen
inova blacklogga Inova tillverkar kraftfulla och extremt ljusstarka diodficklampor med marknadens bästa ljusbild.
   
logoBOLLE safety N-2

Bollé Safety är ett franskt varumärke med mer än 100-års erfarenhet från tillverkning av skyddsglasögon för professionella användare. Bollé Safety är känd för bland annat sin extremt fina ytbehandling av glasögonens linser.  Tillverkar snygga skyddsglasögon som man vill ha på sig och använda.

hprcloggaliten HPRC tillverkar slagtåliga och tuffa väskor med kapacitet att skydda och transportera den mest ömtåliga utrutsning. väskorna ger ett fullständigt skydd mot sand, damm, vatten, slag och kemikalier. De är lätta och flexibla med hög finish och med smarta, genomtänkta detaljer.
CheckmateSafetyLogo-2  Checkmate Safety är ett mindre engelskt företag med lång tradition och specialistkunskap när det gäller utveckling och tillverkning av fallskyddsutrustning, fallskyddsblock, tripods, vinschar och livräddande EBR-kit.
omegalogga Omega Pacific är en av världens största tillverkare av karbinhakar, kilar och kamsäkringar.
pmi-blue PMI är ett amerikanskt företag med en grundare som började i gruvorna som liten och insåg att utrustning som då fanns tillgänglig var bristfällig. Idag tillverkar och utvecklar PMI rep och klätterutrustning för den vertikala världen.

Intresserad av att bli återförsäljare av något/ några av våra varumärken?

Kontakt Press Support