onsdag, 29 juli 2015 15:52

SM-guld till Anna Eriksmo

image-1Grattis till SM-guld i Triathlon Anna Eriksmo - en av våra grymma atleter i C2 Sports Team. Efter bra simning och lite segare cykling, som blev bättre vartefter regnet tilltog, var hon 14 minuter efter ledaren inför löpningen. Då bestämmer sig Anna för att köra hårt och gå för guld. Det gillar vi!

- Det blev en rafflande tillställning. Jag satsade allt jag hade och tre kilometer före mål gick jag upp i ledning. Jag älskar variation i olika uthållighets- och äventyrssporter och det bästa jag vet är att kombinera dem, säger Anna. Grattis säger vi! Läs mer om Anna och hennes otippade seger på Annas blogg.


tisdag, 30 juni 2015 11:29

Hej solen!

UV barn BUFFBra skydd utan solkräm. High UV BUFF® är tillverkad i Coolmax® Extreme och ger 95% UV skydd. Perfekt för både vuxna och barn som kommer att vara mer ute än inne under sommarens lediga dagar. High UV BUFF® är lätt, tar liten plats i packningen och är ett effektivt solskydd som kan användas på hur många sätt som helst – som mössa, bandana, pannband, halsduk eller i värsta piratstilen. Finns i både barn- och vuxenstrorlek!


söndag, 21 juni 2015 18:24

Låt fötterna bestämma

peter schweizDen 22 juni går starten i ett av världens hårdaste ultralopp – det legendariska Dragon’s Back Race. Fem tävlingsdagar och 300 kilometer tuff löpning väntar innan löparna når målet i södra Wales. Vägen dit är brutal och går över höga bergspass och längs branta bergväggar. Mångårige traillöparen och orienteraren Peter Juthberg är en av deltagarna. Läs mer om Peters skoval här och missa inte hans tips för dig som vill testa att springa lite längre.


torsdag, 18 juni 2015 18:11

Glad midsommar!

Titti Maria DN skrapanVi önskar alla en glad midsommar med den här härliga bilden. C2:s Maria Landström har just coachat och peppat radioprofilen Titti Schultz hela vägen ner från det 85 meter höga DN huset i Stockholm. Bra jobbat Titti som med Marias hjälp klarat av årets sommaruppdrag – att repellera det 24 våningar höga huset. På plats också C2:s David och Isak. Ett annorlunda och superkul uppdrag i direktsändning! Se filmer och lyssna i efterhand på radioplay.se NRJ och vår Facebooksida. Glad midsommar!


måndag, 15 juni 2015 14:31

Vill du jobba i vårt team?

C2 logo colourJust nu söker vi en ny medarbetare till Sales Support. Intresse för aktivt friluftsliv, klättererfarenhet och några års arbetslivserfarenhet inom liknande bransch är en merit. Läs mer om jobbet och skicka in din ansökan redan idag om du tror det är ett jobb som skulle passa dig. 


onsdag, 10 juni 2015 11:13

Kräver ditt jobb fallskydd?

C2 360 logo blueNu tar vi ett helhetsgrepp om din säkerhet och introducerar C2 360°. C2 360° är en helhetslösning för dig som har ett arbete som kräver fallskydd.C2 360°omfattar konsultation, fallskyddsutbildning, fallskyddsutrustning, fallskyddssystem, reparbeten och periodisk kontroll. Läs mer om C2 360° och kontakta oss så berättar vi mer.


måndag, 08 juni 2015 20:25

Utbildning på hemmaplan

image2C2 Power Industry Tree Pole är en av många utbildningar som du kan välja att gå hos oss. Utbildningarna genomförs i vår egen utbildningsanläggning C2 Training Center i Uppsala, men när vi får frågan genomför vi utbildningen på kursdeltagarnas hemmaplan. För några dagar sedan var C2:s Erik och Robin i Söderhamn hos Kraftkonsulterna där gänget på kontoret, som till vardags arbetar med beredning och projektering, gick kursen C2 Tree Pole. Allt för att de ska kunna åka ut på beredskap och störningar när det krävs men också för att bättre förstå hur företagets linjearbetar-team jobbar.

C2 Tree Pole handlar om hur du jobbar ergonomiskt och säkert i stolpe, men mest av allt handlar utbildningen om nedtagning av nödställd med hjälp av det standardiserade EBR-kit som alltid ska vara fäst i selen vid arbete. Här kan du läsa mer om våra utbildningar och se hela vårt utbildningsprogram.


måndag, 01 juni 2015 08:16

Säkerhet som används

siliumplus-silpcsp-rght blanc-okSilium+ från Bollé Safety är lätta, snygga och flexibla på rätt sätt. Det gör att de verkligen blir använda och kan skydda ögonen som de ska. Skyddsglasögonen har en extra coating som gör att de inte repas lika lätt och håller imman borta från linsen lite längre. Material helt i polykarbonat. Snygga eller hur? Läs mer om Silium+


tisdag, 26 maj 2015 10:03

Superlätt och säker

6 st AliensStefan Roaches smallUpplev känslan att klättra med en superlätt hjälm. Petzl Sirocco väger bara 165 gram! Materialet är expanderande polypropylene – ett slagtåligt plastmaterial som är anpassningsbart och formar sig efter ditt huvud. Se video om Petzl Sirocco.


måndag, 18 maj 2015 17:04

Liten smart proffslampa

E93HN-Tikka-focus-1 LowResKompakt och lätt. Petzl Tikka PRO är en liten smart lampa för professionella användare. Lampan väger bara 85 gram och har en tight och kompakt form som gör att lampan är lätt att stoppa ner i fickan när den inte behövs. Perfekt val när man då och då behöver extra ljus och vill ha en pålitlig lampa som inte väger så mycket. Två ljuslägen. Läs mer om den tuffa lampan från Petzl.


Sida 1 av 12
Kontakt Press Support