torsdag, 14 augusti 2014 15:49

Inspirerande sky running!


Sveriges första skyrace avgjordes i de
vackra fjällen runt Björkliden i slutet av juli.
Här en inspirerande film från Sweden Sky Race
som bjöd på solsken dygnets alla 24 timmar! 

SwedenSkyRace2014

Inspirerande sky running

Sveriges första skyrace avgjordes i de

vackra fjällen runt Björkliden i slutet av juli.

Här en inspirerande film från Sweden Sky Race

som bjöd på solsken dygnets alla 24 timmar! 


måndag, 04 augusti 2014 09:27

Välkommen till IOD 10-12 augusti!

Vi finns i monter D:02 tillsammans med höstens
nyheter från bland andra Petzl, La Sportiva, BUFF,
G3, Beal och Nite Ize.

10-12 augusti 2014, Edsvik Konsthall, Sollentuna!

Om du inte redan har registrerat dig för mässan,
kan du göra det här.

Välkommen!


onsdag, 02 juli 2014 14:18

GLAD SOMMAR!

140702 litenVi önskar Glad Sommar och ser fram emot att ses på några av sommarens mässor och utmanade aktiviteter där vi dyker upp tillsammans med Petzl, BUFF och La Sportiva.

Vi vill också passa på att önska dig lycka till på sommarens alla små och stora utflykter och äventyr på klätterklippan och på fjället, i kanoten, i hängmattan, nere i svala grottor, på hästryggen, i båten och bakom fiskespöt! 

Glad sommar!


 

Inofficiella VM i reparbete Petzl RopeTrip avgjordes i helgen här i C2 Training Center med final på Uppsala Slott. Ett 40-tal lag deltog från mer än 20 länder. I finalen möttes två ryska lag, Alpex och Evpator. Snabbast att lösa finaluppgiften på slottet som var en räddningsinsats på hög höjd var Alpex som tog hem titeln. Grattis Alpex och tack alla härliga deltagare, instruktörer, funktionärer, riggare, grillkungar, öl-tillverkare och Petzl för fantastiska dagar!

Så här såg det ut timmarna innan vi körde igång ( video 6 min)

 


Slottet litenOm några veckor samlas reparbetare från mer än 20 länder i Uppsala för att mäta krafterna mot varandra och dela med sig av erfarenhet och arbetsmetoder i Petzl RopeTrip. C2 Vertical Safety är i år värd för eventet. Tävlingarna genomförs på C2 Training Center den 29-31 maj med spektakulär final på Uppsala Slott 21.00 den 31 maj.

Läs mer om Petzl RopeTrip här!


fredag, 25 april 2014 11:15

Het klätterhöst!

PETZLROCTRIPNu presenterar vi höstens stora klätterevent - Petzl RocTrip. Häng med till fantastiska klätterställen några veckor i höst. Läs mer om Petzl RocTrip här och se bilder och filmer.


torsdag, 10 april 2014 12:29

Många mil i sköna skor

Bushido

Den nya trialskon som La Sportiva presenterar är snygg och ovanligt skön. Skon sitter tajt utan att klämma eller irritera och är lätt och skön att springa i på långa och tuffa löp-pass. Skons snörning är innovativ och bidrar till bra passform. Smart design och materialval gör skon slitstark och komfortabel. Finns i både dam och herrmodell.

Se kort video som presenterar skon.


torsdag, 03 april 2014 10:01

Nya glidlås från Petzl

Petzl Asap glidlås litenPetzl uppdaterar designen på sitt nya glidlås ASAP och presenterar en helt ny version - ASAP LOCK. Båda glidlåsen är utvecklade för användning på säkerhetsrep/back-up rep och stoppar ett fall, glidning eller okontrollerad nedfart. Se ASAP och ASAP LOCK vid använding – film 3,44 minuter.


tisdag, 18 mars 2014 15:14

BESÖK OSS PÅ INKÖPSDAGAR ÅRE 2014

Inkopsdagar areDen 24-27 mars är det Inköpsdagar Åre 2014 som gäller. Kom förbi och ta en titt på nästa vinters spännande produkter. Öppettiderna är måndag till onsdag klockan 8.00 till 20.00 och torsdag 8.00 till 12.00. Plats Holiday Club Åre.

Välkommen!


tisdag, 11 mars 2014 15:53

ÖPPET HUS Reparbetsdag 4 april

Rope Trip BildFunderar du på att bilda ett lag och anmäla dig till Petzl RopeTrip i slutet av maj? Vi laddar med upptakt och träningar på ”RopeTrip Arenan” den 4 april. Ta chansen att komma hit över dagen, testa vår anläggning och svetsa samman laget. Mer information och inbjudan kommer, men vill du redan nu anmäla ditt intresse  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hör vi av oss med mer information om ÖPPET HUS på C2 Training Centre den 4 april.

 


 


Sida 1 av 8
Kontakt Press Support