torsdag, 23 oktober 2014 00:00

Herr Storpumpa intar Globen

StoraPumpaTestDay1DanielAhlbergOm du bor i Stockholmsområdet eller har tänkt resa hit under novemberlovet har du chans att se Globens förvandling till Herr Storpumpa. Ett stort event, Shockholm, går av stapeln då för att fira Halloween. C2:s riggare står bakom förvandlingen av Globens yttre! Så spana i den häftiga arenan en extra gång om du har tillfälle. Läs mer om Shockholm och den stora Halloweenparaden.


onsdag, 22 oktober 2014 16:12

Rapport från Petzl RocTrip

saidPetzl RocTrip 2014 avslutades för några dagar sedan. Said Belhaj rapporterar här från den sista veckans klättring i Turkiet. Läs Saids blogg här och njut av alla fantastiska bilder.


fredag, 17 oktober 2014 09:43

Äventyr i mörker

bild 4-1Med en pannlampa fortsätter äventyret. Inför hösten har Petzl gjort det enklare att välja pannlampa. Här några bra val för den som inte tänker låta mörkret sätta stopp för höstens äventyr. Mer om Petzl nya pannlampor och om att hitta lampan som passar bäst finns att läsa här.


tisdag, 07 oktober 2014 14:04

Besök oss på SKYDD 14-16 Okt

Den 14-16 oktober är det dags för för SKYDD 2014. Vi finns på plats i monter A36:21.

Kom förbi och bekanta dig med höstens nyheter från Petzl, Beal, BUFF och Nite Ize.

Hör gärna av dig till oss redan nu så bokar vi in ett möte.

Registrera dig för en gratis entrebiljett här.

 Skydd mailfoot sv1

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

onsdag, 10 september 2014 13:02

Prisade bilder ger resa till Petzl RocTrip

Årets fototävling tillsammans med Outside lockade många fotograferande klättrare att ta fram kameran och skicka in sina bästa bilder. Högsta vinsten – en resa till Petzl RocTrip i oktober går till Ola Lindberg och Jonas Paulsson. Här intill ser du Ola Lindbergs segrande bild som är fotad tidigt i våras på Öckerö.

outsideonline.se och i tidningen Outside kan du läsa mer om Ola Lindberg och Jonas Paulsson och se bilderna som tar dem med till Petzl RocTrip 13-19 oktober.


Prisade bilder ger resa till Petzl RocTrip

Årets fototävling tillsammans med Outside lockade många fotograferande klättrare att ta fram kameran och skicka in sina bästa bilder. Högsta vinsten – en resa till Petzl RocTrip i oktober går till Ola Lindberg och Jonas Paulsson. Här intill ser du Ola Lindbergs segrande bild som är fotad tidigt i våras på Öckerö.

På 
outsideonline.se och i tidningen Outside kan du läsa mer om Ola Lindberg och Jonas Paulsson och se bilderna som tar dem med till Petzl RocTrip 13-19 oktober.


måndag, 01 september 2014 16:04

Beal Top Gun testat i Pakistan

Sveriges kanske mest meriterade bigwall klättrare Pierre Olsson är hemma igen efter klättring i Pakistan. Pierre rapporterar om utmaningen Nameless Tower som han klättrade tillsammans med två spanjorer i bästa möjliga alpina stil, utan fixrep och med lätta packningar. Även Slovenian Route hanns med och här fick Beal Top Gun visa vad det går för: - Vi hade tur med vädret och kunde fira många replängder på torr klippa. Vi körde med Beal Top Gun 70 m - funkade väldigt bra då klippan är skoningslös mot tunnare rep.

Captura de pantalla

 


torsdag, 14 augusti 2014 15:49

Inspirerande sky running!


Sveriges första skyrace avgjordes i de
vackra fjällen runt Björkliden i slutet av juli.
Här en inspirerande film från Sweden Sky Race
som bjöd på solsken dygnets alla 24 timmar! 

SwedenSkyRace2014

Inspirerande sky running

Sveriges första skyrace avgjordes i de

vackra fjällen runt Björkliden i slutet av juli.

Här en inspirerande film från Sweden Sky Race

som bjöd på solsken dygnets alla 24 timmar! 


måndag, 04 augusti 2014 09:27

Välkommen till IOD 10-12 augusti!

Vi finns i monter D:02 tillsammans med höstens
nyheter från bland andra Petzl, La Sportiva, BUFF,
G3, Beal och Nite Ize.

10-12 augusti 2014, Edsvik Konsthall, Sollentuna!

Om du inte redan har registrerat dig för mässan,
kan du göra det här.

Välkommen!


onsdag, 02 juli 2014 14:18

GLAD SOMMAR!

140702 litenVi önskar Glad Sommar och ser fram emot att ses på några av sommarens mässor och utmanade aktiviteter där vi dyker upp tillsammans med Petzl, BUFF och La Sportiva.

Vi vill också passa på att önska dig lycka till på sommarens alla små och stora utflykter och äventyr på klätterklippan och på fjället, i kanoten, i hängmattan, nere i svala grottor, på hästryggen, i båten och bakom fiskespöt! 

Glad sommar!


 

Inofficiella VM i reparbete Petzl RopeTrip avgjordes i helgen här i C2 Training Center med final på Uppsala Slott. Ett 40-tal lag deltog från mer än 20 länder. I finalen möttes två ryska lag, Alpex och Evpator. Snabbast att lösa finaluppgiften på slottet som var en räddningsinsats på hög höjd var Alpex som tog hem titeln. Grattis Alpex och tack alla härliga deltagare, instruktörer, funktionärer, riggare, grillkungar, öl-tillverkare och Petzl för fantastiska dagar!

Så här såg det ut timmarna innan vi körde igång ( video 6 min)

 


Sida 1 av 8
Kontakt Press Support