tisdag, 27 januari 2015 11:36

Dubba skorna för vinterlöpning

At Grip LenteGillar du vinterlöpning men ogillar isfläckar och halka? La Sportivas trailrunning skor - Bushido och Anakonda kan du enkelt göra säkrare för vinterns löprundor. Genom att skruva fast dubbar får du bättre fäste och kan öka farten och springa så länge du vill. Sulan är förberedd för AT Grip Spikes som dubbarna heter. Dubbarna är enkla att skruva fast och skruva loss när du inte längre behöver extra fäste. Se film om dubbarna och hur du sätter fast dem.


torsdag, 22 januari 2015 14:50

Utmaning - isklättring

ice-climbing-1920x1200Kanske har du testat. Kanske har du funderat på att göra det. Eller också tycker du bara att det ser ganska häftigt ut. Här en kort film som visar tekniken vid isklättring. På samma sida som filmen hittar du en presentation av Petzls isskurvar Laser Speed Light, Laser Speed och Laser. Och fler filmer om isklättring.


torsdag, 15 januari 2015 13:26

Säkrare på taket nu

C2 takkursFörbered dig inför vinterns takskottning. Med rätt teknik och rätt utrustning kan arbetet bli säkrare. Här hittar du aktuella kurser som ökar din kunskap och ger dig chans att öva på tekniken tillsammans med dem som du ska jobba med i vinter. Minska riskerna och öka din egen säkerhet nu. Aktuella kurser hittar du här.


måndag, 12 januari 2015 10:02

Älska snö!

LS AW 2014 00021Det är vitt fluffigt och härligt. Just nu är stora delar av landet täckt med snö. Härligt tycker vi. Med en pannlampa ökar möjligheten att vara ute i spåret, på skridskoslingan eller hinna med en sen kvällspromenad. Lampor att beställa hem i olika storlek och egenskaper hittar du här. Varma och sköna buffar ger extra värme. Du hittar hela vårt sortiment BUFF® här.


onsdag, 07 januari 2015 15:44

Snabbare än ljuset?

E52 H ULTRA RUSH face avantNär det ska gå undan gäller det att ha en lampa som hänger med och levererar bästa ljuset. Petzl Ultra Rush är en sån lampa. En riktigt vass lampa som inte kommer att göra någon besviken. Läs mer om lampan och tipsa dina kunder som nästan är snabbare än ljuset. Det här är lampan för dem. Läs mer om Petzl Ultra Rush här.


måndag, 22 december 2014 11:01

Julkul på jullovet

JUNIOR ORIGINAL GIRL 4Med en BUFF blir det lite varmare och skönare att vara ute på jullovet. En BUFF kan användas på olika sätt. Perfekt att ha som halsduk, bandana eller under hjälmen när man åker skidor eller skridskor. Buffarna finns i en rad olika färger och modeller och det är lätt att hitta en egen favorit. Vi har samlat våra favoriter i Lilla Buffpaketet och Stora Buffpaketet. Vilken är din favorit?


tisdag, 16 december 2014 10:47

Värmer i kyla och blåst

P1010155Mössa, halsduk, bandana, pannband. BUFF® finns i olika material, med olika egenskaper och funktion. De är användbara och ger både värme och svalka. Thermal BUFF® är mest populär. Den fungerar året runt, är varm och smidig och tillverkad i ett unikt material som andas. Polar BUFF® ger extra värme för den som arbetar i vind, kyla och blåst. Windproof BUFF® ger dessutom skydd mot isande vindar när temperaturen kryper neråt. Vilken är din favorit? Här hittar du mer info om våra buffar för yrkesfolk.


tisdag, 09 december 2014 09:57

Vi stöder Musikhjälpen

mh2014 stodPå onsdag eftermiddag är det dags för vår årliga utförsäljning. Vi säljer normalt bara till butiker och återförsäljare men den 10/12 säljer vi ut visningsexemplar, varuprover, utgående modeller och andra produkter som ska bort från vårt lager. Under eftermiddagen ordnar vi också två galna auktioner med fina prylar. Alla intäkter på auktionerna går oavkortat till Musikhjälpen 2014. Kom och buda och hjälp oss att bidra till Musikhjälpen som i år samlar in pengar för att hjälpa till att stoppa spridningen av HIV. Mer om tid och plats för C2 Outsale 2014 hittar du här.


söndag, 07 december 2014 14:51

Äventyr i årets julklapp

bild 3Behöver du komplettera eller utöka ditt klättersortiment hör av dig så ser vi till att du hinner fylla på i butiken inför julhandeln. I vår webshop hittar du rep, selar, skor, karbiner, kritpåsar, säkringsbromsar, hjälmar, isskruvar isyxor, färdiga klätterkit och mycket mer. Klicka här så kommer du direkt till webshoppen.


måndag, 01 december 2014 09:46

Tomtens tips håller mobilen på plats

Steelie Mobile 2Här kommer ett riktigt bra julklappstips. Steelie Car Mount Kit håller mobilen på plats i bilen med ett smart litet stativ. Utan hållare. En magnet placeras på telefonen. I magneten finns en silikondel som gör att enheten fastnar i det läge som man önskar. Den lilla stålkulan placeras med hjälp av självhäftande delar i bilen. Läs mer om Smarta Steelie här och se en kort film om mobilhållaren som passar alla.


Sida 1 av 10
Kontakt Press Support