måndag, 22 december 2014 11:01

Julkul på jullovet

JUNIOR ORIGINAL GIRL 4Med en BUFF blir det lite varmare och skönare att vara ute på jullovet. En BUFF kan användas på olika sätt. Perfekt att ha som halsduk, bandana eller under hjälmen när man åker skidor eller skridskor. Buffarna finns i en rad olika färger och modeller och det är lätt att hitta en egen favorit. Vi har samlat våra favoriter i Lilla Buffpaketet och Stora Buffpaketet. Vilken är din favorit?


tisdag, 16 december 2014 10:47

Värmer i kyla och blåst

P1010155Mössa, halsduk, bandana, pannband. BUFF® finns i olika material, med olika egenskaper och funktion. De är användbara och ger både värme och svalka. Thermal BUFF® är mest populär. Den fungerar året runt, är varm och smidig och tillverkad i ett unikt material som andas. Polar BUFF® ger extra värme för den som arbetar i vind, kyla och blåst. Windproof BUFF® ger dessutom skydd mot isande vindar när temperaturen kryper neråt. Vilken är din favorit? Här hittar du mer info om våra buffar för yrkesfolk.


tisdag, 09 december 2014 09:57

Vi stöder Musikhjälpen

mh2014 stodPå onsdag eftermiddag är det dags för vår årliga utförsäljning. Vi säljer normalt bara till butiker och återförsäljare men den 10/12 säljer vi ut visningsexemplar, varuprover, utgående modeller och andra produkter som ska bort från vårt lager. Under eftermiddagen ordnar vi också två galna auktioner med fina prylar. Alla intäkter på auktionerna går oavkortat till Musikhjälpen 2014. Kom och buda och hjälp oss att bidra till Musikhjälpen som i år samlar in pengar för att hjälpa till att stoppa spridningen av HIV. Mer om tid och plats för C2 Outsale 2014 hittar du här.


söndag, 07 december 2014 14:51

Äventyr i årets julklapp

bild 3Behöver du komplettera eller utöka ditt klättersortiment hör av dig så ser vi till att du hinner fylla på i butiken inför julhandeln. I vår webshop hittar du rep, selar, skor, karbiner, kritpåsar, säkringsbromsar, hjälmar, isskruvar isyxor, färdiga klätterkit och mycket mer. Klicka här så kommer du direkt till webshoppen.


måndag, 01 december 2014 09:46

Tomtens tips håller mobilen på plats

Steelie Mobile 2Här kommer ett riktigt bra julklappstips. Steelie Car Mount Kit håller mobilen på plats i bilen med ett smart litet stativ. Utan hållare. En magnet placeras på telefonen. I magneten finns en silikondel som gör att enheten fastnar i det läge som man önskar. Den lilla stålkulan placeras med hjälp av självhäftande delar i bilen. Läs mer om Smarta Steelie här och se en kort film om mobilhållaren som passar alla.


söndag, 23 november 2014 15:51

Lys upp vardagen!

E91HB Tikkina bleu face avantMed en kompakt pannlampa ökar friheten rejält. Tikka, Zipka, och Tikkina heter de tre små kompakta pannlamporna som ingår i Petzl Classic series. Alla tre passar hela familjen, är lätta att använda, ha med på resor, utflykter och kvällspromenader. Bra att ha när det är dags att fixa hemma och när vinterns oönskade strömavbrott slår till. Låt inte mörkret begränsa dig – skaffa en pannlampa.


söndag, 16 november 2014 21:35

Klara PPE-kollen på företaget

P1010132Utbilda en eller flera på företaget som sedan kan genomföra inspektion av företagets PPE-utrustning. Enligt lagen ska personlig skyddsutrustning PPE besiktigas av behörig person en gång per år. Nästa kurstillfälle är den 27-28 november och därefter är det 8-9 december som gäller. Läs mer om utbildningen C2 PPE Inspection och anmäl dig eller dina medarbetare här.


tisdag, 11 november 2014 16:03

Snygg och skön trailsko

bild4När testade du en skön och snygg trailsko sist som dessutom sitter tajt utan att klämma eller irritera och är lätt och skön att springa i på långa och tuffa löp-pass? Om det är ett tag sedan kanske du ska testa La Sportiva Bushido. Här är det en av våra testare Lena Lindblom som testar skon på en tur i Tuolumne Meadows med Half Dome och hela Yosemitedalen, USA i bakgrunden. Se en kort video här som visar skons smarta design och innovativa snörning.


måndag, 10 november 2014 10:05

Utvärdering utbildning GWO

Utvärdering NKI GWO 3-7/11 2014

Totalt snitt för kursen = 9,7 (max 10)


söndag, 09 november 2014 15:48

Nobelpris i fysik för LED-lampan

kb6grg6fpnt7e22jiiyuKanske har du redan uppmärksammat att ljuskällan som används i bland annat Petzl och Inovas lampor får 2014 års Nobelpris i fysik. Nobelpriset ges för uppfinningen av den effektiva blå lysdioden som gjort det möjligt att utveckla ljusstarka och energisnåla vita ljuskällor. Intresserad? Läs mer i Kungliga Vetenskapsrådets pressmeddelande och i artikeln från Dagens Nyheter DN.


Sida 1 av 10
Kontakt Press Support