måndag, 23 februari 2015 10:39

Vilken kurs passar dig bäst?

David-Franck Ordinateurs 1920x1080Oavsett vilka arbetsuppgifter som du och dina medarbetare utför på höjd är vår ambition att erbjuda ny kunskap och repetitionstillfällen för att befästa den kunskap som du redan har. Här hittar du vårt kursprogram för hela 2015. Våra utbildningar genomförs inomhus på C2 Training Center. Läs mer om vårt utbildningscenter här! Välkommen!


söndag, 15 februari 2015 15:07

Superhet isfestival i Abisko

AICF bild1 Petzl och C2 Vertical Safety är stolta partners till Abisko Ice Climbing Festival 2015 som presenterar en av de hetaste isklättrarna just nu - Fred Degoulet. Han medverkar under hela isfestivalen med föredrag, clinics och delar med sig av sin erfarenhet från extrema isklättringar och expeditioner. Missa inte det! Abisko Ice Climbing Festival den 26 februari till 1 mars.


söndag, 08 februari 2015 12:17

Skön värme från BUFF®

ESportlovstider och ledighet. Multifunktionella BUFF® erbjuder många möjligheter att reglera värmen så man varken blir för varm eller fryser i pisterna, spåret eller på fjället. Här en kort film som visar några av alla smarta sätt att använda den på – som värmande halsduk, pannband, bandana och mycket mer.


tisdag, 03 februari 2015 20:58

Bra ljus i spåret

E36AHR NAODet här är skidåkarlampan som ger perfekt ljus i skidspåren. Extra aktuell just nu när många finslipar formen inför Vasaloppets vintervecka 2015. Med Petzl Nao är det enklare att hitta fler träningstillfällen. Både för Vasaloppsåkare och alla andra som älskar skidåkning. Se film här som visar Petzl Nao och lampans ljusteknologi – reactive lighting.


tisdag, 27 januari 2015 11:36

Dubba skorna för vinterlöpning

At Grip LenteGillar du vinterlöpning men ogillar isfläckar och halka? La Sportivas trailrunning skor - Bushido och Anakonda kan du enkelt göra säkrare för vinterns löprundor. Genom att skruva fast dubbar får du bättre fäste och kan öka farten och springa så länge du vill. Sulan är förberedd för AT Grip Spikes som dubbarna heter. Dubbarna är enkla att skruva fast och skruva loss när du inte längre behöver extra fäste. Se film om dubbarna och hur du sätter fast dem.


torsdag, 22 januari 2015 14:50

Utmaning - isklättring

ice-climbing-1920x1200Kanske har du testat. Kanske har du funderat på att göra det. Eller också tycker du bara att det ser ganska häftigt ut. Här en kort film som visar tekniken vid isklättring. På samma sida som filmen hittar du en presentation av Petzls isskurvar Laser Speed Light, Laser Speed och Laser. Och fler filmer om isklättring.


torsdag, 15 januari 2015 13:26

Säkrare på taket nu

C2 takkursFörbered dig inför vinterns takskottning. Med rätt teknik och rätt utrustning kan arbetet bli säkrare. Här hittar du aktuella kurser som ökar din kunskap och ger dig chans att öva på tekniken tillsammans med dem som du ska jobba med i vinter. Minska riskerna och öka din egen säkerhet nu. Aktuella kurser hittar du här.


måndag, 12 januari 2015 10:02

Älska snö!

LS AW 2014 00021Det är vitt fluffigt och härligt. Just nu är stora delar av landet täckt med snö. Härligt tycker vi. Med en pannlampa ökar möjligheten att vara ute i spåret, på skridskoslingan eller hinna med en sen kvällspromenad. Lampor att beställa hem i olika storlek och egenskaper hittar du här. Varma och sköna buffar ger extra värme. Du hittar hela vårt sortiment BUFF® här.


onsdag, 07 januari 2015 15:44

Snabbare än ljuset?

E52 H ULTRA RUSH face avantNär det ska gå undan gäller det att ha en lampa som hänger med och levererar bästa ljuset. Petzl Ultra Rush är en sån lampa. En riktigt vass lampa som inte kommer att göra någon besviken. Läs mer om lampan och tipsa dina kunder som nästan är snabbare än ljuset. Det här är lampan för dem. Läs mer om Petzl Ultra Rush här.


måndag, 22 december 2014 11:01

Julkul på jullovet

JUNIOR ORIGINAL GIRL 4Med en BUFF blir det lite varmare och skönare att vara ute på jullovet. En BUFF kan användas på olika sätt. Perfekt att ha som halsduk, bandana eller under hjälmen när man åker skidor eller skridskor. Buffarna finns i en rad olika färger och modeller och det är lätt att hitta en egen favorit. Vi har samlat våra favoriter i Lilla Buffpaketet och Stora Buffpaketet. Vilken är din favorit?


Sida 1 av 11
Kontakt Press Support