söndag, 31 januari 2016 15:05

Målgång Mora?

E36AHR NAO face avantÄven om vintern bjudit på en del snö kan det vara svårt att få tiden att räcka till och hinna med att träna inför det klassiska långloppet. För den som har siktet inställt på Vasaloppsveckan kan en pannlampa vara lösningen för att få några fler mil i benen. Petzl Nao är den absolut bästa skidåkarlampan. Här kan du läsa mer om Petzl Nao.


tisdag, 19 januari 2016 08:53

Vintrig lektionssal

IMG 0036Kallt och vackert. Här en bild från en av våra specialkurser Work at Height med 14 medarbetare från Eltel Networks som ansvarar för kontroll och servar 950 mil av Sveriges elnät. Kursdagarna handlade främst om att träna på olika metoder för att arbeta säkert, snabbt och smidigt, att göra olika avvägningar och välja mellan olika metoder och systemlösningar. Är du intresserad av en specialkurs för dig och dina medarbetare, kontakta oss gärna så berättar vi mer.


måndag, 04 januari 2016 19:04

Nytt kursprogram. Boka nu!

IMG 9327Vårens kursprogram är klart! Redan nu kan du säkra en plats på de utbildningar som är mest intressanta för dig och dina medarbetare. Alla datum för inplanerade kurser fram till sommaren hittar du här i vår kurskalender. Vill du veta mer om våra utbildningar – hör gärna av dig.


tisdag, 22 december 2015 09:35

God jul & Gott Nytt År!

IMG 9620Vi på C2 önskar God jul och ett Gott Nytt År och passar på att tacka alla för ett fantastiskt 2015. För dig som gillar tävlingar - häng med i vår jultävling som redan är igång och pågår fram till klockan 10 den 28 december. Inga konstigheter – det gäller bara att hitta tomteluvan som gömmer sig någonstans i vår webshop. Läs mer här och var med och tävla om ett presentkort på 500 kronor. Lycka till och God jul och Gott Nytt År!


söndag, 20 december 2015 18:20

Sneak peek ny falldämpare från Petzl

L64IA-ABSORBICA-I-focus-3 LowResPetzl Absorbica är en ny elastisk och smidig falldämpare. Med smart design och intressant konstruktion ger den dig som har ett arbete som kräver fallskydd säkerhet med bibehållen rörlighet. Falldämparen fästs i selen i brösthöjd eller på ryggen. Petzl Absorbica har premiär om några månader men du kan redan nu ta en smygtitt och se hur den fungerar i den här korta filmen.


söndag, 13 december 2015 19:48

Älska mörker!

tnt2Med en pannlampa är du fri att träna när det passar och fri att välja vägar, stigar och spår som du trivs bäst i. Ta med kompisarna ut i spåret eller häng med Team Nordic Trail som har löpargrupper runt om i landet och som har delat med sig av den härliga bilden. Alla Petzl pannlampor hittar du här i vår webbshop och hos våra kunniga återförsäljare runt om i landet.


tisdag, 01 december 2015 16:21

Ny lucka klockan 10 varje vardag!

Adventskalender - nyhetsbrevI dag är det premiär för C2:s Julkalender. Klockan 10 varje vardag fram till jul hittar du en ny lucka på startsidan i vår webbshop. I varje lucka finns ett erbjudande som vi tror att du kommer att tycka riktigt bra om. Men du måste vara snabb. Erbjudandet i luckan gäller bara i 24 timmar. Klockan 10 nästa vardag fyller vi luckan med ett nytt erbjudande. På fredagar har du lite mer tid på dig - fredagens lucka räcker över hela helgen. Erbjudandet i luckan ser olika ut varje dag så besök webbshoppen varje dag och öppna luckan så du inte missar något!


JanjaEMLead2015Den 28 november klockan 20.00 är det dags för inbjudningstävlingen La Sportiva Legends Only 2015. För femte året i rad möts världens bästa klättrare i Klättercentret Telefonplan. I år är det världens absolut bästa kvinnliga bouldrare som drabbar samman. Fem damer i världseliten är inbjudna och alla fem kommer till start. Startfältet är unikt med regerande mästare, världscupsegrare och extremt framgångsrika rookies som spås en lysande framtid. Tävlingsformatet skiljer sig från världscupen. Under ett par timmar dagarna innan själva tävlingen får klättrarna träna på problemen. Ett tävlingsformat som gör att klättringen blir betydligt svårare och mer spektakulär. Läs mer om La Sportiva Legends Only 2015.

 

 


måndag, 23 november 2015 11:51

Bättre koll med Papertrail
. Testa nu!

IMG 9140Papertrail är ett webbaserat inspektions- och dokumentationssystem för dig som ansvarar för din egen eller företagets årliga PPE-kontroller. Med Papertrail kan du hålla reda på alla prylar som inspekterats. Karbiner, selar, hjälmar, ja alla delar i säkerhetsutrusningen kan enkelt återfinnas. Systemet har dessutom en larmfunktion som påminner när nästa inspektion närmar sig. Läs mer och sätt upp ett testkonto nu så du får se hur det fungerar. Det kostar ingenting och du förbinder dig heller inte för någonting. Vill du veta mer kontakta oss gärna. Mer information hittar du även här på Papertrails hemsida.


söndag, 15 november 2015 20:29

Sneak peek nya selar från Petzl

ad-shot VOLTOm några månader är det premiär för Petzls nya selar VOLT och VOLT WIND. Namnet på selarna skvallrar om att det handlar om nyheter för dig som jobbar inom kraftindustrin. VOLT Wind har dessutom flera extra finesser för dig som jobbar som vindkrafttekniker. Intresserad? Ta en smygtitt redan nu - se en kort film om de nya selarna här!


Sida 1 av 15
Kontakt Press Support